Kripto Valuta

Kripto Valuta

Kriptobányászat Győrben!

2018. március 16. - Csaba Kőházi

rig1-9.jpg

 

Elsősorban a kriptovaluta bányászatról írok, mert szerintem ott tudsz értéket teremteni. A bányászattal a pénzed 100%-át te irányítod. Rajtad kívül senki sem tud beleszólni, te döntesz mindenről.

Én ezért választottam az Ingatlan befektetést és a Kriptovaluta bányászatot!

A befektetésed fizikailag NÁLAD GYARAPSZIK, te ellenőrzöd, megnézheted minden nap, illetve meg is foghatod, nem a világ másik felén lopják el a pénzed. Csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle.

Bányászatra alkalmas gépet, már 900.000 Ft körül is össze tudsz állítani. Ezzel a géppel már „látható” havi bevételt tudsz elérni.

Ez a konstrukció 6 db 8 GB kártyát tartalmaz. Természetesen kisebb kártyákkal is lehet kezdeni, akkor akár 500.000 Ft-ból is kihozható a gép, attól függ, mit akarsz bányászni.

El tudsz indulni, akár már 1 kártyával is, és havonta, vagy bizonyos időközönként bővíted a bányádat. Vagyis egy komolyabb számítógép ára a belépő.

A különböző ünnepek alkalmával nagyon sokan, ennél magasabb összeget adnak ki egyéb más kacatokra.

A pénznek mindig a jövőbeli értékét kell nézni. A pénzednek mindig mozognia kell, vagyis keresned kell az újabb befektetési lehetőségeket.

A pénz nem alszik!

Rengeteg megoldás van, arra, hogy passzív bevételhez juss, de neked kell lépned.

Áprilisban megnyitjuk a „bányagép” bemutató termünket Győrben. Itt meg tudod nézni, hogy mi is ez tulajdonképpen. Látni fogod, mi történik, vagyis hogyan dolgozik egy gép.

Ott azonnal ki lehet számolni a befektetés megtérülését, illetve látni fogod a költségeket is.

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://cryptocentrum.gralakm.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr1413742674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása