Kripto Valuta

Kripto Valuta

A KRIPTO BEFEKTETÉS SZABÁLYAI !

2018. április 23. - Csaba Kőházi

criptocentrum1.jpg

A szabály roppant egyszerű: CSAK OLYAN PÉNZT FEKTESS BE, AMIRŐL LE TUDSZ MONDANI AKÁR ÉVEKRE IS, és ha elveszted, akkor nem fogsz másnap éhezni.

A bányászattal nehéz mellényúlni. Csak állítsd be a gépet a legoptimálisabbra és nem lesz gond. Nekem még nem volt veszteséges hónapom. Minden hónapot pozitívan zártam J.

A kripto tőzsde azért egy kicsit más dolog. Nagyon nagy a volatilitás (emelkedés-cökkenés). Viszonylag nehéz előre megjósolni az árfolyammozgást.

A határidős tőzsdénél, ha rossz irányba teszel, akkor tartanod kell a pozíciót. Ez az áttétes kereskedés miatt nagyon pénz igényes. Nagyon nagy tőke kell hozzá, akkor nem tudsz veszíteni.

Ellenkező esetben, vagyis ha nincs elég tőkéd, akkor, amid van, azt elbukod. A határidős tőzsdével elkezdeni tőzsdézni TILOS!!! Ide mindenképpen kell a tapasztalat.

A promt (azonnali) tőzsdén, nincs ilyen problémád. Teljes áron megveszed a részvényt, és tartod, amíg nyerőre nem fordul. Ott csak akkor veszítesz, ha eladsz, vagyis realizálod a veszteséget.

Vannak tőzsdei technikák, amit ha megcsinálsz, akkor képtelenség veszíteni. A legfőbb (fenti) szabályt mindenképpen be kell tartani.

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://cryptocentrum.gralakm.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr8913856296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása