Kripto Valuta

Kripto Valuta

KRIPTOBÁNYGÉPEK BEÁLLÍTÁSÁNAK FONTOSSÁGA !

2018. április 09. - Csaba Kőházi

rig1-9.jpg

 

Az egyik legfontosabb dolog egy befektetésben – a kripto bányafarm is ilyen – a fix költségek alacsonyan tartása és így a pénzed megtérülési sebessége.

Nyáron a fix költségek (villanyszámla) az összköltség 37%-t tette ki. Jelenleg ez közel 70%, a tőzsdei esés miatt az arányok rosszabbak lettek.

Sok kommentet látok, aki már azt javasolja, hogy állj le, mert nem éri meg. Azokkal a kártyákkal, amiből 30 MH/s ki lehet hozni, ők 20 MH/s hoznak ki. Az gépük 1200 W-on üzemel, a 920 W helyett.

Ezekkel a paraméterekkel valóban le kell állni, mert csak veszteséget termelsz. ennek tényleg nincs értelme.

Kérj segítséget valakitől, akár ingyen, akár pénzért. A lényeg, hogy a géped hangold finomra. A befektetésed, akkor újra pluszban lesz.

A bányászat befektetés, mint minden más befektetés a pénzed megtérüléséről szól. Egy szakembernek néha érdemesebb fizetned, mert az megtérül a másik oldalon.

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://cryptocentrum.gralakm.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr6713819678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása