Kripto Valuta

Kripto Valuta

BÁNYÁSZAT MEGTÉRÜLÉSE!

2018. március 26. - Csaba Kőházi

rig1-9.jpg

Amikor bányászatra adod a fejed, nem zsákbamacskát veszel. Előre tudsz mindennek kalkulálni. Ellentétben a tőzsdével, vagy az ICO-val.

A bányászatot szerintem LEHETETLEN veszteséggel csinálni. Persze fontos a jó gépbeállítás!

A videokártyás bányászatra gondolok. Processzorral is tudsz coint bányászni, ha megéri, ha nem, akkor várhatsz akár 10 évet is a következő algoritmusra.

Az alap 120 Mh/s fel kell húznod 180 MH/s-re, és az alap 1300 W-ot le kell vinned 1000 W közelébe. Nyilván ez kártya függő.

Nagyobb sebességgel többet kell kitermelned egységnyi idő alatt, miközben kevesebbet fogyaszt a géped. Így csökken a megtérülési időd.

Mi ezért nyitunk áprilisban üzletet Győrben, hogy ebben segítsünk.

Akinek jelenleg nem éri meg az Altcoin bányászat, annak a gépét be kell állítani, vagy váltani kell egy másik Altcoinra.

WhatTiMine, Coinwarz, Cryptocompare, stb. oldalakon előre tudsz kalkulálni. egyik részletesebb, mint a másik. Vagy csak írd be a keresőbe pl.: ETH calc, és kidob egy csomó oldalt, ahol meg tudod nézni, hogy a saját paramétereiddel tudsz-e pénz csinálni.

Ha szerinted nem éri meg, akkor keresd meg az okát! Addig keresd, amíg nyereséges nem leszel! Gondolj arra, ha más tud nyereséggel bányászni, AKKOR NEKED IS NYERESÉGES KELL, HOGY LEGYEN!

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://cryptocentrum.gralakm.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr4913780494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása