Kripto Valuta

Kripto Valuta

KRIPTO ADÓZÁS!

2018. február 13. - Csaba Kőházi

img_20171221_113904.jpg

 

Mindenki erről beszél, már a neten is egyre világosabb, hogy kinek, hogyan kell(ene) adózni a kripto bevétel után.

Magyarok vagyunk és állandóan a kiskapukat keressük, ügyeskedünk, hogy kibújjunk az adó alól.

Ami a lényeg, szerintem 1-2 gépből még nincs túl nagy bevétel. Az tényleg csak arra jó, hogy kicsit megismerd a kripto bányász világot.

Mi magyarok abban vagyunk jók, hogy feljelentjük azt, akinek egy kicsit jobban megy. Mióta a nevét és az adatait is meg kell adni a feljelentőnek, a NAV-nál, így a feljelentések száma kevesebb lett.

Viszont, amikor az ember csinál valamit, azt a barátainak is elmondja és megmutatja és közzé teszi a neten. Egyszóval nagyon könnyű utána nézni valakinek, hogy mit csinál, hol nyaral, hányszor nyaral, mikor vesz új autót, és mikor vesz ingatlant.

Amikor eljutsz a fejlesztéseiddel 6-8 gépig, az viszont már egy kicsit látványosabb. Ott bizony egy luxus ház ára kényelmesen összejön, ha 1 évig nem nyúlsz a pénzhez, csak leteszed pénztálcára.

A kripto világot meg akarják és fogják regulázni. Hiába veszel házat BTC-ért, minden országban rá fognak kérdezni, hogy honnan van a pénz és adózott pénzről van e szó.

A sok pénz is nagy probléma tud lenni, ha nem tudod igazolni az eredetét. A kripto bányászatnál folyamatosan fejlesztened kell a gépparkot, vagyis előre kell menned, így egyre több lesz a bevételed.

A túl sok pénz előbb utóbb meg fog jelenni valamilyen luxus tárgyban.

Nem akarok tanácsot adni, hogy hogyan és mennyit adózz, az a te dolgod. Inkább csak egy szebb jövőt vetítek előre, amit biztosan el fogsz érni.

A lényeg az, hogy a szebb jövőd probléma mentes legyen.

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://www.ludmanhaz.hu/hu/hirlevel_video/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr7413663624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása