Kripto Valuta

Kripto Valuta

Kripto tőzsde

2018. február 05. - Csaba Kőházi

criptocentrum1.jpg

Ami mostanában látható a Kripto tőzsdén, az nem meglepő. Sokan várták a korrekciót, mert egy kicsit túlárazott volt a piac.

Ilyenkor e gyenge kezekből bizony kirázzák a pénzt. Vagyis aki az utolsó fillérig minden tudás és tapasztalat nélkül fektet be, az bizony rácseszhet.

Az eddig is látszott, hogy eléggé hektikus az árfolyammozgás. Viszont eddig csak egy irányba ment a piac. Nem volt nehéz nyerni.

Nyerni most sem nehéz, viszont nem árt, ha némi tudásra teszel szert, különben csak a rossz tapasztalataid számát növeled.

Akinek pénze van, az tapasztalatot szerez, akinek tapasztalata van, az pénzt szerez. Ez a kettő gyakran helyet cserél.

Ne felejtsd el, aki tanácsot ad neked, az lehet, hogy csak egy bérből és fizetésből élő bróker. Én is megtapasztaltam, amikor sikerült a kulisszák mögé betekintenem, hogy aki befektetési tanácsot ad, az nagyon gyakran nem aktív befektető. Csak a te pénzedet kockáztatja.

Te ezt nem tudod, mert azt hiszed, hogy ért hozzá.

Amikor a saját pénzed kockára teszed, a minimum, hogy kiműveled magad!

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://www.ludmanhaz.hu/hu/hirlevel_video/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr6313635022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása