Kripto Valuta

Kripto Valuta

ROCKEFELLEREK, SOROS GYÖRGY, ÉS A KRIPTO TŐZSDE

2018. május 01. - Csaba Kőházi

criptocentrum1.jpg

Soros alapkezelője, a családja és befektetési vállalkozásai összesen 26 milliárd dollárnyi vagyon birtokolnak, és most úgy gondolják, hogy a tőke egy részét elkülönítik a kripto számára is.

A Bloomberg azt állítja, hogy Adam Fisher, aki a Soros Alapkezelőnél felügyeli a makro befektetéseket, jóváhagyást kapott, hogy digitális valutákkal is kereskedjen. Ha a dolog tényleg így áll, Soros jelenleg azután léphetne be a piacra, hogy az lecsillapodott, és árfolyam harmadára csökkent a decemberi kiugrás után.

A közelmúltban a Bitcoin története telis-tele volt olyan közéleti szereplőkkel, akik először leírták a kripto valutát, majd később “lenyelték” előzőleg tett kijelentéseiket és csendben maradtak.

David Pakman (Rockefeller) a Venrock csapatából a Fortune magazinnak elmondta, hogy a cég partnerséget köt a CoinFunddal, amely egy kifejezetten kriptopénz startupokra specializálódott befektetési csoport.

Pakman ragaszkodik ahhoz, hogy a Rockefellerek Venrock cége sokáig a kriptotechnológia területén maradjon, magát a technológiát pedig forradalminak találja.

A kriptovilág előnye, hogy kevesebb közvetítőre van szükség. Erre valók a bányászok J.

Amikor a nagyok érdeklődnek a kriptovilág iránt, akkor úgy gondolom, hogy már meg fog állni a saját lábán.

A nagyok számára befektetésre alkalmas, sőt maguk is fejlesztenek Altcoint, illetve beszállnak a fejlesztésekbe, akkor már nem kell attól félni, hogy megszűnik.

A tőzsdei mozgások, attól még eléggé hektikusak lesznek még sokáig, lehet rajta nagyot nyeri és veszíteni, viszont bányászni mindig érdemes J.

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://cryptocentrum.gralakm.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr2613882196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása