Kripto Valuta

Kripto Valuta

Kripto versenytárs

2018. január 29. - Csaba Kőházi

criptocentrum1.jpg

Az az ember, aki kitalálta és megalkotta a Bitcoint, szerintem nem véletlenül maradt inkognitóban.

Egyrészt megreformálja az egész világot, másrészt ezzel sok ellenséget szerez magának.

Átalakítja az például az egész bankrendszert. Sokkal kisebb költségekkel dolgozik, vagyis a Bankok biztos nem szeretik. Hosszú távon nagyon sok pénzt húz ki a Bankok zsebéből.

Utalj pénzt külföldre, vagy akár Kínába. 11 nap alatt ér oda, a költségekről ne is beszéljünk. Utalj pénzt BTC-be, 15 perc alatt ott van a pénzed a világ másik felén és a költségek minimálisak.

Nem kell ennyi Bank épület, vagyis leépítések lesznek a Banki szférában. A Bankok le kell, hogy mondjanak a profitjuk nagy részéről. Emiatt vannak a háborúk, országokat támadnak meg és most nem ér semmit a fegyverük és a hadseregük.

Eddig nem volt igazi versenytársuk, most már van. Nem tudják személyhez kötni, akit be tudnának folyásolni, van meg tudnának venni, vagy akár megölni.

Ezt a rendszert gátolják, ahol csak tudják, de csak lassítják. Nem tudják megszüntetni.

Szóval érdemes erre a hullámra felülni, mert lemaradnak és elsorvadnak, akik nem teszik.

Még a hitelre is lesz megoldás, ami a Bankokat életben tartja. Ha a Bank nem tud többé hitelt adni, bizony elsorvad és megszűnik.

Egyszóval el lehet kezdeni tisztán játszani és versenyezni.

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://www.ludmanhaz.hu/hu/hirlevel_video/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr2913612655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása