Kripto Valuta

Kripto Valuta

Kripto tőzsde

2018. január 22. - Csaba Kőházi

criptocentrum1.jpg

Amikor az átlag háztartások részvényt vesznek, az mindig valaminek a végét jelenti. Minden tőzsdén, így a Kripto tőzsdén is ilyenkor rázzák ki a gyenge kezekből a pénzt.

Ahogy mindig is, itt is a nagybefektetőké lesz a pénz. A történelem ismétli önmagát. Beszálltak a nagy nyugdíjalapok, akik nagyon felverték az árat. Ők tudnak várni, mert van elég pénzük.

Neked is van elég pénzed, vagy beletettél mindent?

Erősnek kell lenned és tartani a pozíciód, illetve az esésbe folyamatosan bele kell venned. Remélem, van rá pénzed, mert ha nem, akkor rácsesztél. Folyamatosan veszel lefelé és kihozol egy jó átlagot. Majd amikor a piac felfelé mozdul, villám gyorsan nyerésre fogsz állni. Ha elég türelmes vagy akkor csak később adsz el, nem nehéz duplázni.

Amikor az azonnali (promt) piacon veszel, addig nincs veszteség, amíg nem adod el. Nincs más dolgod, mint várni. Ha van elég időd várni, akkor biztos, hogy nyerni fogsz.

Ha a határidős piacon vásároltál, akkor tartanod kell a pozíciót, na, akkor szívni fogsz, mert ahhoz nagyon sok pénz kell.

Ott csak a nagyok nyernek, te biztos nem. Söpörd be a veszteséget és tanulj belőle.

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://www.ludmanhaz.hu/hu/hirlevel_video/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr7513593883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása