Kripto Valuta

Kripto Valuta

Kriptovaluta !

2018. január 12. - Csaba Kőházi

criptocentrum1.jpg

Szóval, ha kripto valutát bányászol csináld nagyban!

Egy átlag lakásban, vagy házban 32 A jár, alanyi jogon. Erre 6-7 gépet tudsz rátenni, teljesítménytől függően. Mivel a lakásban vannak más fogyasztók is, hűtőgép, mosógép, mosogatógép, ezért csak max. 3-4 géppel tudsz számolni, de ekkor már külön körre kell tenni mindegyiket.

Ilyenkor, ha a hajszárítót bekapcsolják, már akkor is leold a kismegszakító, vagyis eléggé kihasználod a 32 A nyújtotta lehetőséget.

Ha családi házban laksz, akkor azt még tudod bővíteni a 32 A, kb. 3*32 A-ra. Ezzel a 14-17 gépet tudsz otthon üzemeltetni, ami szintén teljesítmény függő. Az áramszolgáltató Terület Gazdája nem valószínű, hogy ennél többet engedélyez.

Ennyi gépet a házban már nem tudsz tartani. 4 gép is már állandó 28 fokot csinál az ingatlanban, ami télen elég jó, mert kiváltod a fűtést, és ha már úgyis fűtened kell, még keresel is rajta.

Illetve a zaj is gondot okozhat, mert nehéz állandó zajban pihenni. Nem tudod magad rendesen kialudni.

Vagyis hosszú távon keresned kell neki egy külön helyet, mert a család többi tagja egy idő múlva már nem fogja tolerálni a hőt és a zajt. Keress egy tárolót, vagy egy garázst, legalábbis ideiglenesen.

Ami a lényeg, hogy előre kell gondolkoznod és akkor sikert fogsz elérni a kripto valuta bányászatban.

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://www.ludmanhaz.hu/hu/hirlevel_video/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr6913567895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása