Kripto Valuta

Kripto Valuta

Kriptovaluta

2018. január 11. - Csaba Kőházi

criptocentrum1.jpg

Aki kriptovaluta bányászatra adja a fejét, annak a fix költséget csökkentenie kell.

A fix költségek az internet, a villany és a különböző átváltási és utalási költségek. Cégként, de akár magánemberként még jöhet hozzá bérleti költség is.

A fix költségek közül a legjelentősebb a villany költség, ezt kell lecsökkentened.

Jelenleg egy kisebb épületet keresek, elvileg ma találtam is, ahol tudok bányászni. Ipari létesítményt kerestem, mert ott a villany olcsóbb.

A jelenlegi lakossági villanyár, ami kb. 38 Ft (14 cent) helyett, csak 28 Ft (10 cent). Ez azért jó, mert a fix költséget sikerül lecsökkenteni. Nem is kicsit.

Ilyenkor már egy épület bérlése is belefér.

Itt is látszik, hogy bármit csinálsz, az nagyban kell csinálnod. Találd meg a módját, hogy ne csak 1-2 kártyával bányász. Legyenek nagy céljaid.

Ezért fogok Győrben egy bányagép bemutató termet nyitni, ahol egy kicsit megfoghatóbb és láthatóbb lesz, hogy miről van szó.

Szerintem ez a jövő!

Regisztrálj és olvass még több hírlevelet! http://www.ludmanhaz.hu/hu/hirlevel_video/

A bejegyzés trackback címe:

https://kriptomania.blog.hu/api/trackback/id/tr5213565675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása